About

Over mij

Mijn naam is Rosa de Boer, eind twintig en van oorsprong docent gezondheidszorg en welzijn. Ik werk in het onderwijs en schrijf daarnaast graag voor mijn blog en voor Shuffle Magazine. In 2018 heb ik mijn 200 hour Hatha Yoga Teacher Training afgerond in Thailand aan de Akasha Yoga Academy.

Jezelf aanvoelen, doen wat goed voelt en zijn wie je echt bent – ook al strookt dit niet altijd met andermans verwachting of de norm- is voor mij heel belangrijk. Yoga vergroot mijn bewustzijn en helpt mij hierbij. Niet alleen de lichamelijke ‘practice’, maar ook de filosofie heeft mijn persoonlijke groei bevorderd en daagt mij uit mijn denk-kaders te verruimen. In mijn yogalessen deel ik dan ook altijd een thema en de achterliggende betekenis van asanas of opvattingen uit de yoga.

Ik bied yoga aan volwassenen van alle leeftijden. Met een achtergrond in het speciaal middelbaar onderwijs, geef ik ook yoga aan leerlingen op school.
Hoewel ik yoga serieus neem en deel, ben ik een vrolijke en ontspannen docent die het niet te zwaar maakt, goed kan uitleggen en een beetje humor zeker niet schuw is tijdens de les. Yoga is voor iedereen en ik zal er zorg voor dragen dat iedereen zich welkom en veilig voelt in mijn lessen.

Ik begeleid jou graag dichter naar jouw sense of self.

Namasté,

Rosa de Boer

“Hatha yoga – transforming the human body to make it a worthy vehicle for self realization”