Met 1 op 1 support en praktische oefeningen investeren in jouw ontwikkeling en spirituele groei.  

Merk jij…
…dat het een uitdaging is om je authentieke zelf te zijn,
…dat je lastig keuzes maakt, onrustig en gestrest bent,
…dat je worstelt met een hoofd vol gedachten,
…dat aan je bewustwording en persoonlijke groei wilt werken? 

Ik help je met het implementeren van oefeningen gericht op zelfontwikkeling en spirituele groei, zodat je werkt aan je bewustzijn, verbinding maakt met wie je van binnen bent en jouw authenticiteit kunt manifesteren.

Ik ben een klankbord, inspirator en docent gericht op esoterische oefeningen en bewustzijn, geen therapeut of psycholoog.

Hoe ik coach

Het is bijzonder mooi om mensen dichter naar zichzelf en door transformatie heen te begeleiden en te zien wat er gebeurt als ze in contact komen met zichzelf. Iedereen heeft een unieke eigen vibratie bij zich en als we onszelf hierop afstemmen, lijkt magie te ontstaan.  

Ik heb natuurlijke, intuïtieve manier van communiceren en observeren en heb zeer diverse mensen les gegeven en begeleid. Ik ben opgegroeid in een esoterische omgeving en heb al jaren te maken met zelfontwikkeling, spiritualiteit en bewustzijn.  

Het Sense of Self coaching programma:

Het coaching traject is beschikbaar voor een periode van 3 of 6 maanden, daarna is er de mogelijkheid tot een onderhoudsplan. 

Je gaat praktisch aan het werk om jouw sense of Self te vergroten en investeert in jouw bewustwording en kennis van spiritualiteit. Je leert o.a. hoe je zelf kunt mediteren en om kunt gaan met gedachten.

Iedereen die start met het Sense of Self coaching programma krijgt een persoonlijke astrologie geboorte horoscoop gebaseerd op de tijd, plaats en datum van de geboorte. Deze reading geeft inzicht in de energieën die een rol spelen in jouw ontwikkeling in dit leven.

Ik werk met mensen die er klaar voor zijn om verder te groeien en open staan voor transformatie.

Ik coach online via Zoom. Je bent welkom voor een kosteloos gesprek van 30 minuten voor vragen en om kennis te maken.

Klinkt goed?

Ja, ik ben er klaar voor!