Over mij

Mijn naam is Rosa de Boer. Ik heb een liefde voor reizen, po√ęzie en astrologie. Ik vind het mooi om mensen de tools en het vertrouwen te geven authentiek in het leven te staan en te werken aan bewustzijn en spirituele groei.

Na mijn opleiding tot docent Gezondheidszorg en Welzijn, heb ik met diverse doelgroepen ervaring opgedaan, zowel in regulier als het speciaal onderwijs.

Ook besloot ik mijn eigen yoga practice te verdiepen en rondde ik mijn 200 uur Hatha Yoga Teacher training af in Thailand aan de Akasha Yoga Academy. Deze opleiding is gestoeld op energy-based Hatha yoga, Kundalini yoga, meditatie en non-dualiteit volgens Advaita Vedanta.

Jezelf aanvoelen, doen wat goed voelt en zijn wie je echt bent, ook al strookt dit niet altijd met andermans verwachting of de norm, is voor mij heel belangrijk. Zelfontwikkeling oefeningen en yoga zijn middelen om dit te bereiken. Het heeft mijn bewustzijn en persoonlijke groei vergroot en ik kan hierdoor keuzes maken die goed passen en voldoening geven.

In mijn yogalessen deel ik altijd een thema en achterliggende betekenis van een asana (houding) of yoga filosofie, zodat we de practice in de context van zelfontwikkeling kunnen plaatsen. In mijn coaching gesprekken ga ik dieper in op het integreren van zelfontwikkeling oefeningen in het dagelijks leven en spirituele groei. Ook bied ik astrologie readings, waarbij ik de horoscoop van de geboorte bekijk en meer inzicht geef over de energie die een rol speelt in onze ontwikkeling.

Ik ben een vrolijke en ontspannen docent die goed kan uitleggen en een beetje humor zeker niet schuw is. Ik zal er zorg voor dragen dat iedereen zich welkom en veilig voelt in mijn lessen en dat yoga zeker niet draait om ‘hoe lenig je bent’. Ik begeleid jou graag dichter naar jouw sense of self.

Namasté,

Rosa de Boer

Lees meer op rosadeboer.com