Met 1 op 1 support en toepasbare oefeningen investeren in jouw zelfontwikkeling en spirituele groei.  

Merk jij…
…dat het een uitdaging is om je authentieke zelf te zijn,
…dat je lastig keuzes maakt, onrustig en gestrest bent,
…dat je worstelt met een hoofd vol gedachten,
…dat aan je bewustwording wilt werken en beter contact met jezelf wilt maken? 

Ik help je bouwen aan een routine met oefeningen gericht op zelfontwikkeling en spirituele groei, zodat je werkt aan je bewustzijn, verbinding maakt met wie je van binnen bent en jouw authenticiteit kunt manifesteren.

Ik ben een klankbord, inspirator en docent gericht op esoterische oefeningen en bewustzijn, geen therapeut of psycholoog.

Hoe ik coach

Het is bijzonder mooi om mensen dichter naar zichzelf en door transformatie heen te begeleiden en te zien wat er gebeurt als ze in contact komen met zichzelf. Iedereen heeft een unieke eigen vibratie bij zich en als we onszelf hierop afstemmen, lijkt magie te ontstaan.  

Ik heb van jongs af aan een natuurlijke, intuïtieve manier van communiceren en observeren gehad en heb zeer diverse mensen lesgegeven en begeleid. Ik ben opgegroeid in een esoterische omgeving en heb al jaren te maken met zelfontwikkeling, spiritualiteit en bewustzijn.  

In mijn leven heb ik behoorlijke veranderingen en groei doorgemaakt en ik kan niet in woorden uitdrukken hoe belangrijk een duidelijke connectie met mijn Sense of Self is geweest in die tijden. Het is de energie waaruit alles ontstaat, de fundatie waarop je jouw leven leidt.

Het Sense of Self coaching programma; 90 dagen 

Het coaching traject bestaat uit 6 persoonlijke online bijeenkomsten van 60 minuten die om de week plaatsvinden in een periode van 12 weken. Na iedere bijeenkomst krijg je een waardevolle PDF opgestuurd met beknopte informatie en oefeningen zodat je direct praktisch kunt toepassen wat we besproken hebben. Ik zorg ervoor dat de oefeningen afgestemd worden op jouw situatie en eventuele hulpvraag. Je kunt altijd contact met me opnemen tijdens ons traject voor vragen en motivatie.

Je gaat dus praktisch aan het werk om jouw sense of Self te vergroten en investeert in jouw bewustwording en kennis van spiritualiteit. Je leert o.a. hoe je kunt mediteren en om kunt gaan met gedachten.

Jij bent uniek. Onze gesprekken zijn persoonlijk en bestaan uit;

*praktische oefeningen om naar binnen te keren 
*esoterische context van zelfontwikkeling en bewustzijn
*ontdekken wat resoneert met je authentieke zelf
*bewustwording van comfortzone en gewoonten
*authenticiteit, mindset & zelf compassie
*inspiratie, motivatie en begeleiding

Ik coach online, via Skype. Je bent welkom voor een gratis ontdekkingsgesprek van 30 minuten voor vragen en om kennis te maken.

Klinkt goed?

Ja, ik wil beginnen